Moldtelecom Partener

5 Joburi disponibile
Companie

Moldtelecom Partener este compania ideală pentru consumatorii care caută/ doresc cele mai bune oferte la cele mai cool produse și gadget-uri, de la cele mai noi tehnologii și până la produsele must-have în orice casă.

Cu o experienta de peste 7 ani în industrie, Consultantii noștri au cunoștințe vaste și o adevărată pasiune pentru tehnologie. Ne puteți considera prietenul fiecărui client tech-tocilar. Fiind mereu la curent cu cele mai recente tehnologii, ajutăm clientu să aleagă și să evalueze ceea de ce are nevoie.

Echipa noastră ajută mii de oameni în a economisi bani pe cumăpărăturile realizate în fiecare zi, prin oferirea unei game complete de informații cu privire la produse, prețuri și promoții.
Și pentru că știm cît de prețios este să fim experți în ceea ce facem, investim timp și soluții pentru dezvoltarea professional a fiecărui angajat.

Ne dedicăm cu desăvârșire pentru ca fiecare client să se bucure din plin de utilizarea produsului procurat și pentru ca fiecare Consultant să devină professionist in ceea ce face.

Oficiul principal
Mun Chișinău str. Ion Creangă 6V
Domeniul
  • Rețea de telecomunicații
Numarul angajaților
101-500
Beneficii
Team buildinguri
Program de lucru flexibil
Crestere profesionala
Traininguri, cursuri
Reduceri la productie/serviciile companiei
Video
anunțuri
18 Iulie 2024, Chișinău
Trimite CV
18 Iulie 2024, Chișinău
Trimite CV
Atașează CV-ul CV de pe site
Atașează CV-ul

Indicați Nume și Prenume

Ai un CV pe site? Intră
Trimite CV-ul

Alegeți jobul

Adaugă o scrisoare de intenție
Închide
Felicitări,
CV-ul tău a fost trimis cu succes! 🥳
Închide